SGP-jongeren maken ouderen blij!

 

SGP-jongeren maken ouderen blij!

Afgelopen zaterdag hebben de jongeren van SGP in onze gemeente hun eerste actie georganiseerd! Die vond plaats bij de Oranjehof in Elspeet, waar ze zo’n 50 ouderen blij maakten met een (uiteraard) oranjegekleurde orchidee, voorzien van een kaartje met het opschrift: De SGP-jongeren wensen u sterkte in deze tijd! Verschillende bedrijven uit gemeente Nunspeet hebben deze actie gesponsord, waaronder de hoofdsponsor Mus Bloem & Sfeer, die de bloemen, prachtig verpakt, leverde.

Een erg mooi gebaar richting de ouderen in deze coronatijd, is geen misplaatste opmerking. De bejaarden waren het er ook van harte mee eens en ontvingen de bloemen dankbaar. Deze actie laat weer zien hoe het gat tussen jong en oud makkelijk opgelost kan worden. En ook zien we hier een prachtige samenwerking met de bedrijven!